Tuesday, July 23, 2013

BB Plus

Wanita selalu dikaitkan dengan masalah kulit. Kalau tengok kat TV pun mesti muka perempuan jadi testimoni. Kulit wanita memang perlu dimanjakan. Sama dengan i. Kalau tukar skincare range confirm naik jerawat. Cuba tanya produk apa yang i tak pernah pakai dari herb range sampai dah jumpa pakar estetik dah. CONFIRM kulit i tak bole guna sebarang pencuci especially yang ada pewangi. Kalau korang perasan mesti ada sikit pewangi diletakkan dalam pencuci. if not plain jela macam air. So sekarang ni cuba bahan lain yang bole mencantikkan kulit selain pencuci muka. Sekarang orang dok sibuk dengan Kolagen tapi jangan suntik2 plak. Tak pasal2 nanti jadi ikan buntal..huhu..:(


sumber: broadwayworld.com

BB Plus Collagen sangat sesuai untuk yang ada masalah seperti:
1) Setiap wanita akan nampak lebih tua dari umur (to prevent that young girls nowadays have to try BB Plus)
2) Kulit kering (tuan tanah memang alami masalah ni)
3) Kedut, garis halus dan jeragat di bahagian badan dan muka (stress dari tempat kerja bole menyumbang kepada masalah ni)

From past post i have mentioned that i memang tak nak atau tak suka nak makan pil atau sejenis dengannya la. i rela makan jamu atau minum air jamu lempuyang yang busuk dan tak tau la nak cakap rasa camne. Cuba korang rasa. Sapa yang tak biasa confirm muntah punya. So daripada telan air yang busuk nak lawa baik kita pilih air wangi dan sedap macam BB Plus Collagen ni kan!


Mengapa memilih BB Plus?
BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia. Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan  mempunyai kandungan Prolin dan Glisin yang cukup dalam suhu badan ikan yang rendah iaitu sama seperti kolagen manusia. Prolin dan Glisin adalah dua jenis asid amino yang penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan. Kolagen ikan ditukarkan menjadi peptida dengan menggunakan teknologi terkini untuk sumber kolagen yang kaya dan kesan penyerapan yang lebih baik. 

Bagaimana BB Plus Bertindak?

Mod tiga tindakan:

  • Memulih (Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi                   rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah)
  • Membina (Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida) 
  • Memperbaharui (Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru)

Dos apakah yang efektif?
Hanya 1 paket (5g) setiap hari untuk memiliki kulit muda yang cantik dan mulus. Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3,000 saiz Dalton) yang sedia diserap. Campurkan 1 paket BB Plus ke dalam 150ml air bersuhu bilik. Elakkan daripada menggunakan air panas. Kacau dan sedia diminum. Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur.


Bagaimanakah dengan aksi perlindungan antioksida tambahan?
Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas. Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit. Vitamin C dan roselle menguatkan rantaian kolagen, melindungi kolagen di dalam dermis kulit dan menggalakkan proses sintesis

Bagaimanakah BB Plus dapat meningkatkan kualiti kulit?
Serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi.

Bagaimanakah BB Plus dapat membantu mengurangkan ketidakselesaan penyakit sendi?
Peptida kolagen ikan adalah sumber Kolagen Jenis 2 yang baik dan merupakan komponen utama dalam rawan untuk membantu mencegah keradangan yang disebabkan oleh rheumatism and osteoarthritis. Gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah sesuai digunakan untuk pesakit diabetes.


7 Hasil Kulit Cantik
1. Kulit wajah berseri dan cerah
2. Kulit lebih anjal dan tegang
3. Kulit lebih halus dan gebu
4. Kulit lebih lembab  
5. Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
6. Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
7. Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari



antara testimoni untuk masalah jeragat dan kedut


Harga pasaran: RM180 untuk 20 sachet.
Jika berminat bole SMS/WHATSAPP: 0122427671 dan EMAIL: aini_aziz@yahoo.co.uk

No comments: