Tuesday, July 9, 2013

My Own Testimonial::Irregular Sleep Pattern::Bio Velocity Sleep Mate


SALAM ALL..
Rasa teruja sgt bila kita mencuba sendiri produk yg kita jual..memang terbukti produk HAI-O berkesan dari segi kesihatan..so sebelum nak bagi orang cuba baik kita cuba dan buktikan dulu keberkesanannya.

So far i dah guna banyak juga la..di antaranya Marine Essence Range, BB Plus Collagen, Premium Beautiful Corset and Mineral Coffee. So far memang rasa sangat berbaloi kalau kita cuba..dengan harga yang sgt berpatutan.

Ni antara testimoni i gune Marine Essence Body Wash..dengan wanginya memang tak guna dah produk lain..segala tok nenek daki keluar..haha..dan segala parut Alhamdulilah berkurangan dan kulit rasa lembut je..murah plak tu RM33 je sebotol.

 just bentang samada dalam atau atas cadar katil..senang je


Kali ni nak share pasal Bio Velocity Sleep Mate plak..officially i dah guna 4 hari since hari jumaat lagi..mula-mula hubby cakap macam takde ape je alas tilam ni..macam biasa je dengan yang lain..tapi masa first day pakai ni kebetulan hubby baru balik dari keje night shift..sampai umah pukul 9am..so normally hubby i takkan tidur lama..paling lama pun 4 jam je pastu dia tak reti dok diam..haha..padahal still ngantuk dan penat lagi..yela bila keje malam ni lain waktu tidur dengan orang keje siang..so sometimes tidur terganggu..kadang-kadang masa tu la dok teringat nak bayar bil atau lain-lain..terpaksa la korbankan tidur juga..sebab pejabat pos bukan buka tengah malam kan?? so tidur pun tak cukupla.

Nak dijadikan cerita aritu hubby pun suruh kejut sebab nak solat jumaat kan..so dia tidur dari pukul 10am then i kejut pukul 1pm camtu la..muka still nampak ngantuk lagi..dia bangun macam biasa dan pergi solat..pastu balik dalam kul 215pm dia sambung tidur balik sampai la pukul 7pm baru dia tersedar..punya la lama tidur..sebab qada tidur yang lama-lama tu kot..i pun join tidur sekali..tu yang tak kejutkan dia..punya la kalut nak masuk keje balik kul 8pm.


Dari situ i dah nampak memang Bio Velocity ni bagi kita tidur nyenyak dan sangat tenteram je tidur tanpa ada rasa gangguan apa-apa..kiranya KUALITI TIDUR YANG BAGUS DAN SEPATUTNYA ADA PADA SETIAP MANUSIA.

Yang penting kena minum air banyak sekurang-kurangnya 8 gelas sehari disebabkan proses penghasilan tenaga dari badan kita..untuk mengetahui kelebihan lain penggunaan Bio Velocity boleh KLIK SINI.

Sape2 yang berminat bolehla SMS/WHATSAPP: 0122427671 atau EMAIL: aini_aziz@yahoo.co.uk.

No comments: