Tuesday, July 16, 2013

My Own Testimonial::Migraine Attack::Bio Velocity Sleep Mate


SALAM ALL..
Skrg ni mmg agak tahap kerajinan mengupdate blog amat tinggi..kihkih..saja nak meluangkan masa di alam maya especially blog kesayangan..asyik dok FB dan IG je kan..last post i ada cerita pasal testimonial about my hubby currently he's having quality sleep..eventhough he works shift now he manages to wake up early without me..which i think most of wife loves it! :P

First of all just briefly explain apa la yang istimewa dengan lapik tilam ni..nampak macam biasa dan sama macam di Aussino, AEON and other stores..but actually once u sleep with it u won't leave it! trust me! kalau bole taknak berganjak dari katil yang lovey dovey tu..just bentangkan atas cadar u all je..tak payah buka cadar korang pun..it will be more effective if it put directly to your body.


Sebelum ni cerita pasal hubby guna Bio Velocity ni..so hari ni nak cerita pasal wife nya pula..seperti yg korang bole baca kat bawah ni ia banyak menolong kaum wanita kan..just recall what i wrote about getting migraine right? bole la review the link there..it was 1st June..in fact I HAVEN'T JOINED YET IN THIS BUSINESS..mmg balik keje dahla sampai kul 9mlm..pastu kerap sgt sakit kepala..masa tu tak jalan dah panadol ke tido ke..tu yang hubby kata kemungkinan ada migrain..mana taknya hari-hari balik dari keje bgtau hubby sakit kepala je..pastu tu malas nak jumpa doktor..tu yang pandai-pandai cari solution..dah alang join business ni of course dapat FREE kan..sebab tu i guna segala keperluan yang disediakan..salah satunya Bio Velocity ni la..yang lagi best dapat FREE dua set PREMIUM BEAUTIFUL KORSET just for OUR OWN..best kan?


Masa i pergi kelas malam ada membincangkan kelebihan Bio Velocity ni..salah satu kes ni la..MIGRAINE ATTACK..this is real testimony by Hai-O.



Untuk menguatkan lagi hujah disebabkan i dapat FREE je terus la pasang kt tilam kan..tp i letak bawah cadar..as i mentioned u just lay it directly to your mattress only..for my case it takes time a little bit..but now i feel the effect..by using it less than a month (to be exact 2 weeks) at first of using it memang rasa panas yang amat badan ni..rasa nak demam je hari-hari dan yang paling lemah takde tenaga langsung! it might be the elements in the sleep mate itself makes us feel very warm and hot in order to produce energy..so sebab tu yang i berpeluh here's some explanation.



for more info u can click HERE

Malam tu diorg bgtau as a solution i kene minum AT LEAST 8 GLASSES PER DAY..seperti biasa kalau badan rasa panas kita memang disarankan minum air banyak..tahu la kan i ni memang agak 'rajin' nak telan air kosong..sebagai ganti bawak botol tupperware yang besar ni..so senang tak yah ulang alik ke dapur amik air..punya pulun minum 3-4 botol sehari..rasa dah cukup kot.


Tapi yang tak best sampai office dah peluh satu badan dan lencun baju..seperti biasa kalau peluh ni kadang-kadang bau tak best..tu la yang paling tak seronok..buka kipas no 5 pun tak jalan..dok dalam rumah sendiri berpeluh juga..adoi parah!

uish..tak best!

So today almost 2 weeks i'm using it Alhamdulilah sakit kepala dah kurang..insyaAllah takde la migrain tu..sebab sekarang memang takde dah sakit kepala langsung..tidur pun dah selesa dan takde gangguan (takde dah setiap jam terjaga) until jam loceng bunyi je i bangun! but now the best part is now lagi-lagi puasa ni sejuk je tiap-tiap malam..kadang-kadang tu rasa malas betul nak mandi..sebab badan dah kembali normal dan tak panas lagi but your body now turns to be cold..so here's how body's cooling system happens.


more info u can read HERE

Even now malam dah tak pasang kipas..hihi..jimat elektrik kan..sebab terlampau sejuk sgt badan i..so jimat la duit dari beli aircond..kihkih..selain itu Bio Velocity juga dapat mengawal suhu badan kita la.

So if u are interested with Bio Velocity do contact me..duit memang bole dicari tapi kalau dah sakit-sakit walaupun u muda lagi sangat kesian pada badan u..badan kita ni ada satu dan tiada ganti..wajib la kita menjaganya..sama la dengan penjagaan badan dengan pemakaian korset..dulu mmg i rasa macam tak penting pun pakai korset tu..but now i realize kenapa pentingnya korset..salah satunya umur dah meningkat pastu posture tulang kita akan mula membongkok..so kita perlukan sokongan agar ia tak terus bongkok..sebab tu Premium Beautiful korset diciptakan..lagi-lagi macam i yang takde kesedaram minum susu..hihi.


SMS/WHATSAPP: 0122427671 or EMAIL: aini_aziz@yahoo.co.uk..dont worry about payment..u can make monthly installment/credit card/cash..we can NEGOTIATE!

No comments: