Tuesday, July 23, 2013

Offer Of The Holy Ramadhan!

SALAM ALL..
Sempena Ramadhan dan nak raya ni nak buat promo untuk set Marine Essence Body Wash  & Shampoo hanya berharga RM33 sebotol tapi BELI SATU SET (RM30 sebotol).Semua jenis kulit sesuai untuk pakai set Marine Essence Body tetapi yang paling UTAMA ia juga amat sesuai pada yang ada masalah seperti:1) Dark skin on armpit
2) Rashes on any part of your body (for my case normally on between my legs) 
3) Dark skin on neck
4) Eczema or any skin problems
5) Panau
6) Body or Back acne
7) Jeragat  

Ia amat berbeza dengan body wash yang lain kerana adanya GARAM BULUH yang merupakan sumber yang kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit yang bertindak sebagai anti-bakteria, anti-alergi dan anti-keradangan.

Selain itu juga promo untuk BB Plus Kolagen hanya berharga RM180 untuk sekotak (ada 20 sachet) tapi BELI DUA KOTAK (FREE POSLAJU).


Bole diminum semua peringkat umur dan ia juga amat sesuai pada yang ada masalah seperti:1) Seperti yang kita tahu wanita lebih cepat melalui proses penuaan. Dengan itu ia membuatkan kita nampak lebih tua dari umur kita.
2) Kulit kering.
3) Kedut, garis halus dan jeragat di bahagian muka. 

Setiap harga yang dipaparkan TIDAK termasuk POSLAJU. Hanya tambah RM7 untuk pos.
Jika berminat bole SMS/WHATSAPP: 0122427671 atau EMAIL: aini_aziz@yahoo.co.uk..STOK SGT LIMITED..BANYAK SGT PERMINTAAN..STOKIS TERPAKSA RESTOCK!

No comments: