Wednesday, July 17, 2013

Why I Choose Premium Beautiful Biz?

Pernah tak terfikir kenapa kita perlu hadkan kepada PEMBELIAN dan PEMAKAIAN korset saje, ia juga bole menjana income yang lumayan pada anda lebih-lebih lagi nak raya ni! 



1) Premium Beautiful telah bertapak selama 21 tahun! In terms of branding kita tak perlu RISAU lagi, memang sebut je Premium Beautiful semua orang tahu! Bukan setakat tu je kalau product ni tidak bagus dan tiada orang nak beli mesti company dah discontinue atau stop kan pengeluaran korset ni kan??

2) The one and only corset in the world that has SUPERBRAND! Superbrand term will be by invitational only (terms and conditions applied)! Kita tidak perlu sibuk nak cari product apa yang perlu jual, cari tukang jahit mana nak jahit korset ni, or dari supplier mana EVERYTHING IS READY FOR U!




3) It has LIFETIME WARRANTY, cuba kita recall barang yang kita beli let say RM2000++ such as TV or Computers and etc. There is NO such thing as LIFETIME WARRANTY! But PB worth every penny! Tak rugi pun keluarkan RM2000++ but the life span is lifetime!! FREE SERVICE after all! 


4) Barang yang kita jual adalah barang yang sangat LOGIC!  Perempuan mana yang tak pakai Bra atau baju dalam dan seangkatan dengannya kan? So Premium Beautiful is the solution for every women out there! Just educate women instead of pakai bra yang kita beli most of the time, better tukar sahaja with the one and only and once in a LIFETIME that u need to buy which is Premium Beautiful!

5) Suitable for ALL body types!! From skinny to curvy, pear shape, apple, cylinder and hourglass!! Premium Beautiful specially custom design size for the client! 




6) FREE TESTIMONIAL!! Banyak orang share testimonial online! So what you need to do just SHARE it with other people! Senang! 

7) Premum Beautiful comes with ONE DESIGN and ONE BLACK COLOR. Cuba bayangkan if too many colors and designs? Sorang minta polka dot, sorang minta pink with lace and etc tak ke pening supplier nanti! Satu jenis je senang!


8) Bonus with Premium Beautiful starts from 4-5-6 figure a month! Cool ek? I just started less than a month plus i'm doing it part time only. This is the proof!



9) We don't do REPEAT SALE so sangat sesuai pada mereka yang tak suka menjual atau berniaga. So tak payah nak kejar customer all the time. NO NEED to RESTOCK product as well. Only once in a lifetime bila u decide to join this biz!

10) Sangat sesuai untuk orang yang nak cari extra income, Jangan risau pada yang tak ramai kawan, tiada pengalaman dalam business or marketing background and baru je nak bertatih dalam bidang perniagaan. So daripada u all nak buka business sendiri, baik buat Premium Beautiful! No experience required! Sambil belajar sambil buat biz. Dari situ u all bole belajar dan dapat intensive training for FREE. Tapi income yang dapat bulanan adalah BERSIH tak ada OVERHEAD nak kena tolak bagai!

Jika berminat untuk menjadi sebahagian dari GLAMPRENEUR FAMILY bole la SMS/WHATSAPP: 0122427671 atau EMAIL: aini_aziz@yahoo.co.uk. You wont regret it!


No comments: