Thursday, August 29, 2013

Comparison of Mineral Coffee & Others Brand


Apa BEST Mineral Coffee dgn kopi yg lain??


Garam Buluh Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan Garam Buluh organik semulajadi dari Korea Selatan. 

  • Aromanya yg wangi. 
  • Kaya dgn mineral seperti Magnesium yg dapat menggalakkan penyerapan Kalsium dan penggunaannya.
Mineral Coffee Garam Buluh bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.

Kenapa KITA perlu pilih Mineral Coffee berbanding brand kopi yg ada di pasaran??

  • Mengandungi Garam Buluh yg bagus utk kesihatan. Kaum Cina menggunakan (makan/minum) Garam Buluh untuk panjang umur (jangka umur yg panjang). Kebanyakkan dari kita mungkin tak bole ambil secara terus kerana rasa dan baunya yg agak kurang enak tapi jika diminum bersama kopi memang ada ummmppphhh!!!
  • Garam Buluh bersifat alkali (compare dgn air zam-zam pH +/- 14) bermakna ia akan neutralkan asid berlebihan dalam badan kita (perut lapar/pedih sebab asid)..sgt senang utk membuang. So sgt sesuai utk yg mengalami sembelit. Cepat je melawas (i experienced it before). Previously kopi bersifat asid namun bila bercampur dgn Garam Buluh ia akan bertukar menjadi alkali which is good for our health.
  • Ada testimoni pengguna kencing manis yg consume Mineral Coffee secara konsisten telah mengurangkan sugar level dari 11 ke 7. Selain itu ada juga testimoni yg ada bisa-bisa di bhgn lutut dan tumit dapat berkurangan. Bisa yg kita rasa tu sebenarnya menunjukkan badan kita mengandungi asid. Secara tak langsung dapat menuetralkan dan kekalkan tubuh badan yg sihat.
  • Walaupun ada campuran Garam Buluh dalam kopi tu tapi takde rasa garam pun. Rasa Mineral Coffee ala air zam-zam yg berperisa la tapi bau dan aromanya tak seperti kopi pun. 
Mineral Coffee
HALAL
NO CHOLESTEROL 
NO SUGAR
NO PRESERVATIVES

Sume produk Hai-O diperakui HALAL.Jadi tiada keraguan!



Pengedar di seluruh Malaysia diperlukan kerana:

ANDA BERPELUANG DAPAT:
BONUS RM3000
FREE GOLDEN TICKETS TO GOLD COAST


Jika anda bersama #GLAM group.


Jika ingin mengetahui lebih lanjut bole SMS/WHATSAPP: 0122427671 atau EMAIL: aini_aziz@yahoo.co.uk.

No comments: