Thursday, September 26, 2013

Bio Velocity Sleep Mate Raya Haji Promo!

SALAM ALL..
Khamis ni memang elok nak cerita pasal kesihatan kan. Baru je settle marking students' final exam. Penatnya jangan cakap la. 300 scripts dalam masa 4 hari dan 1 hari key-in markah diorang. Fuh memang mencabar sangat!!!

Semalam memang satu hari kat ofis recheck scripts sampai lebam. Memang mencabar mata dan emosi. Balik je rumah terus masuk tido kul 11pm. Yang penting makan dulu ye dak? Memang on the way balik pening yg amat pening mata dan pening otak terbawa sampai ke rumah.

Nape nak balik cepat-cepat? Sebab nak tido atas Bio Velocity ni. Memang ni je yg legakan kepala yg berpinar ni. Tido 7 jam straight tanpa gangguan. Pukul 6am terus terjaga dan FRESH!

Sebab apa kita mudah sakit kepala?
1) Terdedah kepada RADIASI. Apa itu RADIASI? As human being almost 24 hours kita terdedah pada radiasi. Tak payah tengok jauh. Handphone je pun salah satu barang yg menyebabkan radiasi. 

2) Penggunaan komputer tanpa henti 4 jam sebenarnya pun dah terdedah pada radiasi. Alat-alat elektronik ni sebenarnya MAIN CONTRIBUTOR TO RADIATION!


Apa KESAN radiasi?
1) Kerap sakit kepala dan kadang-kadang mata juga bole berair. Mostly migrain la. 

2) Ini yg menyebabkan kita stress. Pastu balik rumah plak tengok TV. Actually TV bukanla satu cara untuk hilangkan stress tapi menambahkan lagi STRESS kerana TV pun menyebabkan radiasi pada tubuh badan kita. 
3) Bila dah stress, hal lain pula yg timbul. Maka naik la segala jerawat dan garis-garis muka ataupun wrinkles la. Sebab tu ada orang cakap bila stress atau berkerut muka nampak TUA dari umur. Tak suka orang cakap cmtu kan?
So better TIDUR je yg bole relieve STRESS! Sebab tido je menenangkan dan relaxkan tubuh badan kita especially bahagian kepala dan mata.

Sebab tu bila kita sakit doktor suruh REST kan badan. Dengan REHAT sahaja kita akan rasa REFRESH! 
Model atau ratu cantik pun selalu pesan tips nak cantik senang je TIDUR CUKUP AT LEAST 6 JAM dan MINUM 8 GELAS SEHARI. Walaupun nampak cliché tapi itula REALITI. Kalau tido tak cukup memang nak buat kerja pun takde tenaga dan kalau tak minum air secukupnya kulit kering dan nampak TUA! 
Dengan adanya BIO VELOCITY SLEEP MATE ni sangat mudah fungsinya. Tido yg berKUALITI memang susah nak dapat bagi generasi skrg. Tiba-tiba terfikir kerja yg menimbun macam I semalam la. Instruction yg MUDAH just bentangkan atas cadar kita dan kita akan rasa puas tido tanpa ada gangguan atau terjaga malam. 

Bila dah settle sume keje of course la kena bagi GANJARAN untuk DIRI SENDIRI ye dok?? Tiba-tiba yg lagi HAPPY bila berjumpa dengan si comel Mawar ni. 
So apa lagi nak buat PROMO HARGA BIO VELOCITY yg sangat istimewa. Jom email aini_aziz@yahoo.co.uk atau SMS/Whatsapp 012-242 7671 untuk maklumat lanjut!

So pilihan di tangan anda nak tambah HANDPHONE LAGI SATU yg menyebabkan radiasi pada tubuh anda yg berharga almost RM3000 atau BIO VELOCITY yg dapat membebaskan radiasi dalam tubuh badan anda yg harga jauh lebih murah??
Nak tambah cantik lagi bole la cuba BBPlus Collagen. Memang ramai dah tegur I sejak pakai 2 bulan bekas jerawat yg hitam dah tak nampak. Memang HAPPY sangat walaupun kesan lamabt nampak. Sebab isi kandungan Collagen ni semulajadi. So takde bahan kimia yg terlampau banyak. Colagen ni telah disahkan oleh KKM.

Sempena Raya Haji ni, NEXT usahawan GLAM (Mungkin ANDA!) akan mendapat bonus pertama raya haji RM5000 PROMISE!!! Untung sangat. Sebab dulu I dapat RM4300 je. Memang bole beli 2 SET SOFA raya huh. Macam-macam lg I nak bagi as a token of appreciation! Read this entry!

U could be one of LUCKY PERSON!

No comments: